Σας κάνουμε γνωστό ότι και φέτος η ΑΔΕΔΥ ήρθε σε συμφωνία με τον ΟΑΣΑ για έκπτωση 25% στις ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς εντός λεκανοπεδίου Αττικής.

***Για φέτος η ετήσια κάρτα θα έχει ισχύ από 1/02/2012 έως 31/1/2013***

Τα είδη των ετήσιων καρτών είναι:

1.     Ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών για όλα τα μέσα

Ισχύει για Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Τραμ, Μετρό (μέχρι το Κορωπί) και Προαστιακό (στο τμήμα της γραμμής Μαγούλα – Πειραιάς – Κορωπί)

Κανονική τιμή 450€ / Τιμή ΑΔΕΔΥ 450 – 25% = 337,5 €

2.     Ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών μόνο για Λεωφορεία, Τρόλεϊ και Τραμ:

Ισχύει για Τρόλεϊ, Τραμ και Λεωφορεία (εξαιρούνται οι γραμμές express του Αεροδρομίου και το τμήμα Βάρκιζα – Σαρωνίδα της γραμμής Ε22).

Κανονική τιμή 200€ / Τιμή ΑΔΕΔΥ 200 – 25% = 150 €

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που επιθυμούν να αποκτήσουν κάποια από τις παραπάνω κάρτες, να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την παραδώσουν στο Διευθυντή του Σχολείου τους μαζί με τα χρήματα και μία φωτογραφία τους. Οι Διευθυντές, στη συνέχεια, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το αρμόδιο μέλος του Δ.Σ. του σχολείου τους το αργότερο μέχρι τη ΔΕΥΤΕΡΑ 23/01/2012, προκειμένου να τα παραδώσουν.

Η καταληκτική ημερομηνία είναι ΑΥΣΤΗΡΗ και αιτήσεις πέραν αυτής ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ, διότι ο εκπρόσωπος του Δ.Σ. θα έχει συγκεκριμένο ραντεβού με ΑΔΕΔΥ και ΟΑΣΑ.

 Παρακαλούμε τους Διευθυντές να ενημερώσουν τους συναδέλφους

Από το ΔΣ του συλλόγου «Ο Μακρυγιάννης»